Sportspektakel 13 oktober

Sportspektakel 13 oktober

Het Sportspektakel wordt meerdere keren per jaar georganiseerd door de buurtsportcoaches van Holland Sport. Ook in de herfstvakantie is het leuk én gezond om lekker in beweging te komen.

Van 12.30 tot 15.30 uur is iedereen van 6 tot 12 jaar van harte welkom om zich lekker uit te leven tijdens de sportieve clinics, op de vele luchtkussens en bij andere leuke activiteiten. De kinderen kunnen deze dag diverse sportclinics volgen:

  • Trefbal
  • Karate
  • Hockey

Bij de aanmelding hieronder kun je aangeven welke clinics je voorkeur hebben. Wij proberen dan zoveel mogelijk kinderen in te delen bij hun favoriete clinics. Gelukkig kun je altijd vrij spelen op de luchtkussens en in de zaal.

We houden rekening met de meest recente corona-maatregelen. Ouders kunnen hun kinderen afzetten bij Sporthal Het Vennewater, maar mogen helaas niet mee de zaal in, of blijven kijken vanaf de tribune. De kantine is ook gesloten.

Bij de inschrijving vragen we om een telefoonnummer van iemand die we kunnen bereiken als het kind eerder naar huis wil. Ook kan er aangegeven worden of een kind alleen naar huis mag.

 

 

Sportspektakel 13 oktober

Vol
Datum Tijd Locatie
13 okt 12:30 tot 15:30 uur Sporthal Het Vennewater

Contact

Buurtsportcoach Heiloo

Bart Ploeger

Het Zevenhuizen 48
1852 JC Heiloo

Inschrijven

Het maximum aantal inschrijvingen voor dit evenement is bereikt. Er zijn geen nieuwe inschrijvingen meer mogelijk.