Algemene informatie

Inleiding

Met de Sportstrippenkaart is het mogelijk om voor €50,- tien sporten uit te proberen bij verschillende aangesloten Sportaanbieders uit Heiloo. Hoe gaat dat in zijn werk?

U bestelt een Sportstrippenkaart via www.sportenbewegeninheiloo.nl. Daarna ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie over de Sportstrippenkaart. Daarin staat waar u de kaart kunt ophalen. Ook ontvangt u daarin uw kaartnummer. Dit kaartnummer heeft u nodig bij het inschrijven.

Via de website kunt u zich inschrijven voor sportactiviteiten. Deze activiteiten staan gesorteerd per week. Door te klikken op de sportaanbieder ziet u alle informatie over de activiteit en kunt u zich inschrijven. Let op: sommige activiteiten kosten 2 strippen, terwijl andere activiteiten gratis zijn.

Als u zich heeft ingeschreven neemt u altijd uw Sportstrippenkaart mee naar de sportactiviteit, zodat deze kan worden afgestempeld. Zonder Sportstrippenkaart kunt u niet deelnemen aan de les.

 

De Sportstrippenkaart is overdraagbaar. Dat wil zeggen dat ook andere mensen gebruik kunnen maken van uw kaart. U kunt deze uitlenen, maar ook iemand meenemen om samen te sporten. Zo is het ook mogelijk om een kaart voor het gezin aan te schaffen.

 

Voor vragen over de Sportstrippenkaart kunt u terecht bij Buurtsportcoach Bart Ploeger, via b.ploeger@alkmaarsport.nl.